福建15选5

Tea house is located amidst a graceful landscape of the hills, which is auxiliary facility to the software park composing of 38 independent office units.

The design is integrated with the undulating landscape, inserting a small transformer substation into the sloping site, leaving the upper visible part as the tea house. The house is wrapped by a corridor hanging out of the main building, which sometimes floating along the landform, sometimes away from the ground, represents the topography in the architectural language.

The corridor is enveloped by 8mm-diametre nylon threads, providing a hazy poetic situation with the landscape by its soft and translucent quality, which also gives the contemporary description of the Southeast region of China.

福建15选5 幸运飞艇走势图网站 皇家马德里 ac米兰最新阵容 直播广州恒大武里南联 圣斗士星矢黄金十二宫 亚眠大教堂 nba毕尔巴鄂 东京fc对鹿岛鹿角首发阵容 黑龙江时时彩软件 重庆时时彩